betonboringen Geen verder een mysterie

Betonboringen voeren wij onder andere uit in steen, beton ofwel natuursteen. Betonboringen kunnen om meerdere oorzaken gedaan worden, denk hierbij juiste doorvoeren over leidingwerk, renovatieroosters of de afvoer betreffende hemelwater.

Stofvrij en buiten wateroverlast! Een pluspunt voor haarden- en kachelspeciaalzaken welke aangaande onze diensten toepassing produceren. En een opluchting vanwege iedereen welke een rookkanaal wensen zijn (laten) aanbrengen in bestaan sfeervol ingerichte woning.

Sinds 1965 bekwaam in dit vak over betonboren, asfaltzagen en betonzagen. Ook hét adres wegens het afleveren van chemische ofwel mechanische ankers en het aanbrengen betreffende verankeringen.

Heel wat opdrachtgevers kennen De Jong Betonboringen als Nederlands oudste expert op het gebied aangaande betonboor– en zaagtechniek en het wensen we uiteraard met genoegen zo houden. In 1965 introduceerden wij ons vanwege Europa nieuwe techniek in een bouw, immers het boren betreffende diamant.

Toepassingen: vastzetten en ophangen betreffende constructies en machines, ten behoeve met het verlengen met heipalen en poeren

Stubbe boort in huizen, bedrijfspanden, dammen, bunkers en tunnels. De dieptes en diameters bepalen we in overleg. U kunt voor het terug wegens dit betonboren over ons klein gat van 6 millimeter breed en 10 centimeter diep. Maar ook een groot gat met 900 millimeter breed en 150 centimeter diep boren wij wegens u dan ook. Een gat boren kan zijn af en toe nodig teneinde: Leidingen via te voeren

Het maken aangaande een trapsparing tot ons bovenliggende verdieping behoort tevens tot onze mogelijkheden. De betonvloer is via ons ingezaagd en achteraf in brokstukken gehakt.

Alsook daarom zijn verscheidene ziekenhuizen en instellingen vaste client bij het. Nader kunnen we ook zorgen wegens het onderstempelen, uitnemen en afvoeren betreffende omvangrijke sparingen, zodat u allemaal in één hand kunt houden.

Concretis kan zijn expert in die betonboringen. Wij boren gaten tot rond 500 mm. Dat doen we bij het ene project gedurende een ruwbouw en voor dit verschillende project terwijl een woning in behandeling is.

Ons specialisme betreffende Loomans Betonboringen is dit werken in afbouwsituaties. Onze wagens beschikken over alle voorzieningen voor zich welke benodigd zijn vanwege het 'met de bron' beheersen over verontreiniging: opvangbakken, drinkwater- en stofzuigers enzovoort  en vanzelfsprekend beschikken over onze deskundige collegas de dienstbare instelling welke hiervoor benodigd is.

Daarbij kunnen wij uiterst nauwgezet te werk. Wij kennen de regels die aaneengehecht bestaan juiste werken in ons medische omstreken en weten dat het afbreukrisico groot is. Daarom benutten wij bijzondere hardware teneinde verspreiding van koelwater en click here stof te vermijden. Zo belasten we een omstreken summier.

Het evenement kan zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen zijn in heel nederland werkend wegens betonboringen.

Vanwege dit onder hoek boren, boren over onder naar boven (betreffende ofwel zonder wateropvang) of dit boren tot een diepte betreffende 18 m, mag U aldoor voor het terecht.

Schroom dus niet contact met ons op te nemen als u dan ook elders gevestigd bent. Kwakkel BV is reeds 16 jaar actief in dit verrichten over betonboringen. In 1999 zijn wij gestart wanneer betonboorbedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *